top of page
IMG_6403.jpeg
Beer Specials

Ons assortiment varieert tussen 60 tot 80 bieren op fles, en 17 tapkranen. Een aantal hiervan zijn vast en een groot aantal wisselt met de seizoenen en beschikbaarheid van het aanbod mee. De lijst op deze site is op ieder moment actueel! 

IMG_0387.jpg
Events

De Witte Aap heeft alle ingrediënten in huis om jouw avond tot het absolute hoogtepunt te brengen. Tot in de late uurtjes kan er gedanst worden. Doordeweeks is er ook genoeg gezelligheid, zoals het feest APEKOI! Slinger je arm over de sjoelbak, brul mee tijdens karaoke of doe een paringsdans op je favoriete nummer!

IMG_6434.jpeg
CELEBRATE WITH US

Je wilt met een groep vrienden, collega’s of familie borrelen en bent op zoek naar een plek in Rotterdam? Bij De Witte Aap kun je met je gezelschap terecht voor een gezellige borrel! Neem gerust contact op via borrel@dewitteaap.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

IMG_6442.jpeg
FOOD

Naast een uitgebreid assortiment snacks van de Frietboutique bieden wij ook klassieke pizza's aan! Alle pizza's worden ter plekke op ons terras gemaakt en altijd voorzien van verse ingrediënten!

bottom of page